Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

English

LEIDERSCHAP EN TRAUMA

Welkom op onze website! Wij werken met leiders en ondernemers die vastlopen vanwege wat in essentie vaak te herleiden valt tot de sporen van trauma, maar wat naar buiten treedt in persoonlijke crisis, gezondheidsklachten, inwendige worstelingen en allerlei verklaarbare en onverklaarbare blokkades.

Voor onze doelgroep is therapie vaak te soft en coaching te oppervlakkig. Wij bieden een aanpak die persoonlijk en zakelijk integreert en niet alleen bouwt aan een goed en gezond leven maar ook aan veel grotere resultaten en betekenis.

KOM MET ONS IN GESPREK

Zoals gezien bij:

Managementsite
De zaak
mt/sprout
Het ondernemersblang

Psychologie, coaching en diepgaande persoonlijke ontwikkeling voor leiders en ondernemers

Wil je snel tot de kern komen op de meest krachtige en doelgerichte manier?

Verlang je naar meer diepgang dan praat-sessies, gedragstherapie en mindset-coaching je hebben kunnen bieden?

Wil je niet alleen shit opruimen en blokkades doorbreken, maar ook de vertaalslag maken naar veel grotere resultaten in je leiderschap en je ondernemerschap?

Maak dan hieronder kennis met ons aanbod!

Laat je inspireren door de Innerlijk Leven Podcast!

Een psychologische podcast met wekelijkse inspiratie over persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en ondernemerschap.

Dirk Jan Versluis

Over ons

Wij zijn Dirk Jan en Anne-Marie Versluis, gehuwd en samen de ouders van drie jonge kinderen. Wij zijn respectievelijk psycholoog en coach (NIP, NOBCO) en beiden internationaal gecertificeerd Brainspotting Practitioner.

Op persoonlijk niveau zijn wij nogal verschillend, maar op een dieper niveau vullen we elkaar naadloos aan en onze klanten ervaren ons samenspel als een grote meerwaarde.

MEER OVER ONS

25.000+

UUR ERVARING

12+

METHODES/MODELLEN

15.000+

BRAINSPOTTING-SESSIES

12.000+

PODCAST LUISTERAARS

'Na veel intensief en heftig werk ben ik nu op een punt dat ik voor mezelf sta. Dat ik succesvoller ben dan ooit. Maar dat het materiële stuk onbelangrijker is dan ooit. De waarde van mezelf en de relatie met mensen is in extreme mate toegenomen waardoor ik mij als mens en werkgever veel beter kan binden aan de mensen om mij heen.'

Eigenaar vastgoedbedrijf

Het programma 'Unblock your Ambitions' is voor mijn bedrijf, voor mijn ziel en persoonlijke groei en voor ons als gezin een waardevolle investering in heling en groei gebleken. De veelzijdige kwaliteiten van Dirk Jan en Anne-Marie zijn samen te vatten als kracht, liefde en licht. Ze bieden de noodzakelijke veiligheid en bouwen vertrouwen, zijn methodisch consistent, effectief in hun handelen en het is een plezier met hen samen te werken.

Ondernemer en auteur

'Ik heb anders leren zien.'

Directeur energiebedrijf

‘Wat Dirk Jan typeert is wat mij betreft zijn liefdevolle en warme aanpak, waarbij er echt contact is van mens tot mens, er geen afstand gecreëerd wordt en er daardoor een persoonlijk en diepgaand contact ontstaat.’

Klant met geneeskundig beroep

Dirk Jan Versluis Groeivoer voor Ondernemers

Te gast bij Groeivoer voor Ondernemers

Dirk Jan te gast bij Gerhard te Velde, host van de Groeivoer voor Ondernemers Podcast (BNR Dutch Podcast Award 2020). Over psychologen, coaches en kwakzalvers.

Dirk Jan Versluis bij Marieke Pijler Podcast

Te gast bij de Marieke Pijler Podcast

Dirk Jan te gast in de podcast van Marieke Pijler, businesscoach, merkstrateeg en Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2019. Over liefdesenergie in je bedrijf.

Lincoln in Fractured op MT/Sprout.

Lincoln en Wittgenstein in 'Fractured'

Een artikel op MT/Sprout over het emerging field van leiderschap en trauma - met het geweldige boek van Matthew Parris over getraumatiseerde groten der aarde als intro.