Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

EnglishWelkom om kennis met ons te maken!

Wij zijn Dirk Jan en Anne Marie Versluis, gehuwd en samen ouders van twee jongens en een meisje. Ons leven is een verhaal dat gaat over vrijheid, echtheid en liefde. Aanvankelijk hadden we een verschillend carrièrepad, maar Brainspotting bracht ons samen en sinds een paar jaar hebben we onze verschillende krachten en achtergronden gebundeld onder het Triunify®-label.

Wij werken met die klanten die hun coach onder tafel lullen, hun eigen gevoelens eng vinden en merken dat hun kracht niet meer afdoende is om de volgende stap in hun ontwikkeling te zetten.

Met kracht, liefde en oog voor het geheel.

Wij hebben een diep vertrouwen in jouw mogelijkheden, en helpen je graag om vrij te worden van je blokkades en levensveranderende doorbraken te realiseren in je leven, je leiderschap en je zakelijke resultaten.

ONZE METHODES

Dirk Jan Versluis

Levend en werkend op het snijvlak van liefde en kracht

Dirk Jan Versluis (MM, MSc) is NIP-geregistreerd psycholoog, internationaal gecertificeerd Brainspotting Practitioner en RTT-therapeut. Hij beschikt over jarenlange ervaring in eerstelijnszorg, sociale psychiatrie, verslavingszorg en klinische traumabehandeling.

Als kind paste Dirk Jan al niet zo in het systeem, en het zou kunnen dat hij daarom vroegtijdig uit het ggz-wereldje is vertrokken en het ruime sop van een eigen praktijk koos, waarin niet alleen zijn wetenschappelijk-psychologische opleiding maar ook zijn ervaring met energetisch werk, hypnotherapie en lichaamsgerichte benaderingen alle ruimte kon krijgen.

Dirk Jan stond aan de basis van diverse internationale Brainspotting-primeurs, ontwikkelde met Triunify® een volledig eigen methode en werkt sinds jaren met toppers uit muziek, sport en bedrijfsleven. Daarnaast werkt hij op kleine schaal met slachtoffers van geweldsmisdrijven en verzorgt hij lezingen en trainingen.

In zijn vrije tijd houdt hij het meest van lezen en mediteren, voetbalt hij met zijn zoons (die allebei profvoetballer denken te worden) en beoefent hij Russische gevechtskunst.

Anne-Marie Versluis

Met Brainspotting naar zachtheid en afstemming

Anne-Marie Versluis is professioneel coach (NOBCO) en internationaal gecertificeerd Brainspotting Practitioner. Na jarenlang in de wereld van verzekeringen en hypotheken te hebben gewerkt werd de aantrekkingskracht van het innerlijke werk onweerstaanbaar - en the rest is history.

Anne-Marie werd geboren in België, staat zelf in een lijn van overerfde familiaire trauma's en weet van binnenuit hoe het is om daarvan vrij te worden. Haar opleiding in Brainspotting ontving ze van Dr. David Grand en Marie-José Boon en bij Dr. Ruby Gibson verdiepte ze zich in het werken met transgenerationeel trauma.

Anne-Marie is tevens Luisterkindwerker, bekwaamde zich in Acceptatie en Commitment Therapie (Dr. Russ Harris), Zelfcompassie-training (David Dewulf) en volgt in 2023 zowel cursussen in traumasensitieve yoga als een certificatie-programma bij de Trauma Research Foundation (Dr. Bessel van der Kolk).

In de praktijk is Anne-Marie eerst en vooral moeder, heeft een eigen klantenkring en geeft trainingen alleen en samen met Dirk Jan.

MISSIE EN VISIE

Wat maakt ons werk uniek?

Heb je last van trauma's of traumagerelateerde blokkades? Dan zoek je een gespecialiseerde therapeut (goed voor de geest, maar in de regel geen verstand van ondernemen en healers zijn in de regel geen leaders).

Wil je als ondernemer je zakelijke resultaten naar een hoger plan brengen? Dan zoek je een zakelijke strateeg of businesscoach (die alles weet van marketing en verdienmodellen, maar je niet kan helpen met de persoonlijke shit die alles saboteert).

Ben je leider, bestuurder of CEO en wil je de kwaliteit van je leiderschap ontwikkelen? Dan laat je je bijstaan door een goede executive coach (primair resultaat- en gedragsgericht, meestal weinig oog voor de vragen van de ziel).

Ons unieke specialisme bevindt zich precies in het midden van de bovenstaande afbeelding. Daarom zijn wij jouw beste partner wanneer jij merkt dat je persoonlijke shit interfereert met je leiderschap, je ondernemerschap en je prestaties op cruciale KPI's.

De bedrijfsnaam en het merk Triunify® staan niet alleen voor het verbinden van trauma, leiderschap en prestaties. Het heeft ook betrekking op de onlosmakelijke eenheid van geest, ziel en lichaam die alle facetten van ons werk dooradert. En last-but-not-least verwijst het ook naar de drieslag die in onze missie besloten ligt: juist leiders met grote invloed op hun omgeving helpen om vrij te worden van de patronen van darkness, disconnectedness en destruction (zie 'Leadership Superpowers').

Wij zijn ervan overtuigd dat de wereld, de mensheid en het bedrijfsleven dit nodig hebben om de uitdagingen en groeistuipen van deze tijd het hoofd te kunnen bieden en de transitie naar een nieuwe realiteit mogelijk te maken.

LOCATIES

Je kunt bij ons terecht in onze woonplaats Stolwijk (regio Gouda) of in Amsterdam-Noord (Landsmeer). Vanzelfsprekend kunnen wij indien gewenst ook online werken maar de praktijk toont dat dat voor onze klanten zelden de voorkeur heeft. Retraites en trainingen organiseren wij vaak in Stolwijk (Op 't Land), Utrecht en Huizen (De Krachtcentrale).